tiistai 3. toukokuuta 2016

Vappu 2016

En edes muista, milloin olisin viimeksi viettänyt vappua työpaikan ulkopuolella? Facebook vihjaili vanhojen muistojen perusteella, että mahdollisesti vuonna 2010? Varmaksi en kuitenkaan uskalla sanoa.. Nyt tänä vappuna olin kuitenkin työpaikan ulkopuolella, sattuneista syistä. Miten meidän vappu sitten meni?

Vappuaattona herättiin koko porukka ei-niin-iloisesti klo 6:40. Takana kamalin yö ikinä. Pikku-ukko heräsi yön aikana noin triljoona kertaa. Syykin oli selvillä. Flunssa, kamala flunssa. Klo 8 maissa lastasimme itsemme autoon ja matka kohti anoppilaa sai alkaa. Anoppilassa vietettiin pikku-ukon serkun syntymäpäiviä anopin tekemillä herkuilla. Meidän onneksi sille päivälle osui myös täydellinen kesä sää ja herkuista pystyi nauttimaan pihalla! Bongasin myös kevään ensimmäisen sitruunaperhosen, ah kesä!



Anoppilassa pikku-ukko pääsi myös kokeilemaan isoisoisänsä alunperin rakentamaa keinua, jota opa tosin oli jo joutunut jonkin verran kunnostamaan. Osui ja upposi!

Pitihän keinuakin toki maistaa..

Vauhdin huumaa!


Kotiutuessamme anoppilasta selvisi myös toinen syy pikku-ukon kiukuttelulle.. Ensimmäinen hammas se siellä iloisesti pilkotti, eli ei ihme jos on kiukuttanut! Iltaa kohden myös oma oloni koki takapakin, flunssa löysi minutkin! 

Vappupäivään mennessä myös mies oli saanut tämän ihanan taudin (täällä yhä sairastetaan manfluta).. Sairastelusta huolimatta grillailtiin kuitenkin ja herkuteltiin ihan ähkyyn asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti