perjantai 6. toukokuuta 2016

Ihana kesäpäivä ja mummun äitienpäivälahja!

Vihdoin aurinko on alkanut meitä hellimään, ihana lämpö, miten olenkaan kaivannut sitä! Hikeä on pukannut ulkoillessa koiran ja pikku-ukon kanssa!

Tänään meillä oli ohjelmassa valokuvausta mummun äitienpäivälahjaa varten. Minun mamma, eli pikku-ukon mummo, on niin kauan kun muistan toivonut aina lahjaksi "Kilttejä lapsia", niitä saamatta. Tänä vuonna yhdistettiin pikkusiskon kanssa voimamme ja edes yritetään olla kilttejä. Tänä vuonna meidän mamma saa lahjaksi kuvan, jossa on lupaus kolmen ruokalajin illallisesta, jonka me tyttäret valmistamme. Varmasti siis elämys (varsinkin kun siskoni elää salaatilla, koska inhoaa ruoanlaittoa..)! 

Varmasti noin miljoonan epäonnistuneen kuvan jälkeen sain VIHDOIN napattua tämän. Meinasi kieltämättä epätoivo jo iskeä! Toivottavasti mummu tajuaa kuvasta lahjansa! ;)
 Päätin samalla kuvailla pikku-ukkoa ihan muuten vaan. Suurin osa hänestä otetuista kuvista kun on otettu puhelimella, vaikka meiltä ihan kunnollinen kamerakin löytyisi.. Tehtävä ei ollut helppo, mutta sain otettua muutaman hyvän kuvan. Ei välttämättä niitä perinteisiä kuvia siististä ja hymyilevästä lapsesta, vaan sellaisia vähän enemmän meidän näköisiä (eli kuvista löytyy rutkasti kuolaa, likaa, räkää ja ties mitä).

Hmm, mikäs se tämä on?

Maistetaan..

Ah mikä makuelämys!

 Ilokseni voin vielä kertoa, että myös viinimarjapensaat taisivat selvitä hengissä muutostaan. Myös kukkapenkin kukat ovat yhä hengissä (saivat tänään vettä ensimmäistä kertaa..), herneitä ei vielä näkyvissä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti