lauantai 21. toukokuuta 2016

18 x jatka lausetta

En ymmärrä... miksi meidän tiskit vaan kasaantuu ja kasaantuu tiskipöydälle. Miten vaikeaa ne olisi yksinkertaisesti vaan laittaa tiskikoneeseen (joka tälläkin hetkellä ammottaa tyhjyyttään)?

Seuraavaksi ajattelin... tarttua toimeen ja siirtää nämä tiskit sinne tiskikoneeseen, siivota päivän pahimmat suihkut, mennä suihkuun, laittaa pyykit pyörimään ja käydä sohvalle, ah!

Viime aikoina... olen ihmetellyt kovasti ajan kulumista. Miten kohta voi olla jo kesäkuu? Miten raskaus voi olla jo niin pitkällä, että eilen kotiutin äitiyspakkauksen? Mihin tämä aika oikein menee?

Kukkapenkki (saapi nähdä onnistunko nämäkin kukat tappamaan)
En osaa päättää... avatakko tänään netflix ja katsoa uusin jakso orphain blackistä tai antaa sen odottaa huonoa päivää, jolloin se voisi toimia päivän piristeenä?

Muistan ikuisesti... monta asiaa! Monta liian noloa tapahtumaa teini-iästä, mutta toisaalta myös monta ihanaa hetkeä.

Tässä kuvassa tilanne, joka melkein johti kahteen murhaan ja jota en ikinä unohda! Me kaksi samassa kajakissa ja ihan liikaa turhaa pätemistä ja neuvomista mieheltä (ainakin jos minulta kysytään), tunne kuulemma oli molemmin puoleinen..
 Päivän paras juttu... on ehdottomasti tämän vuoden ensimmäinen piknik, vaikkakin se oli kestoltaan lyhyt ja eväät vähän surulliset.

Evästauko!
Noloa myöntää, mutta... olen päässyt raskaudessa siihen vaiheeseen, että petän miestä unissani ihan sata-nolla. Onneksi se ei tiedä!

Kaikista pahinta on... tällä hetkellä piinaava allergia.

Salainen taitoni on... suihkussa räppääminen ja ghettobootyn sheikkaus. Vaikka itse sanonkin, niin olen aika taitava jo!

Jos saisin yhden toiveen se olisi... vaikea päätös. Kallistun kuitenkin siihen, että toivoisin kaikille läheisilleni terveyttä.

Minulla on pakkomielle... tomaatteihin! Niitä voisin syödä kilokaupalla. Ihan sama onko tarjolla tavallisia tomaatteja, terttutomaatteja, luumutomaatteja, kirsikkatomaatteja, minuluumutomaatteja.. Ja siis tämä pakkomielle on ollut olemassa varmaan koko tämän noin 25 vuotta!

Söin tänään... ei niin hyvää makkarakastiketta ja melkein kypsiä perunoita.. Näin se eilinen kamala nälkä ja malttamattomuus kostaantuu!

Ärsyttävintä on... tyhmät ihmiset, niihin palaa hiha, heti!

Tekisi mieli... tomaatteja ja sitruunasorbettia.

Minusta on söpöä... se, että pikku-ukosta ja D koirasta on tullut hyvät ystävykset!

D-koira toi pikku-ukolle pallonsa heitettäväksi <3
Hävetti... viimeksi en muista milloin.

Olenko ainoa, jonka mielestä... kesä on ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti