tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kevättä varpaissa!

Ah miten ihanaa huomata, että nyt todellakin on kevät eli kesä tekee tuloaan, vihdoinkin! Täällä olen jo into pinkeänä bongannut leskenlehtiä, sini- ja valkovuokkoja sekä pienen pieniä hiirenkorvia puissa ja pebsaissa. Ihan kuin pihan nurmikin alkaisi jo vähän enemmän vihertää?

Samalla on iskenyt myös vimma vähän puunata tätä meidän kotia! Tosiaan sunnuntaina kotiutettiin ihan vahingossa ihana Vallilan emerald matto olohuoneeseen vanhan karvaa keräävän maton tilalle, ja tiistaina ties minkä vimman (pesän rakennus/kevät?) laitoin meidän romua keräävän kirjahyllynkin ojennukseen! 

Matto sai myös pikku-ukon hyväksynnän!

Mieli tekisi myös ostaa uudet verhot, tyynyn päälliset, tapetoida seinä.. Onneksi vanheimpainvapaalla ei ihan liikaa rahassa kylvetä, niin sen sijaan, että toteuttaisi kaiken kerralla "voi" hankintoja pohtia rauhassa ja ostaa myös hiljalleen.

Pihaakin saatiin viime viikolla laitettua ojennukseen. Mies siirsi kaikki marjapensaat samaan paikkaan, meiltä tosiaan löytyy nyt pensasmustikat, viinimarjat ja omenat samasta paikasta. Nyt jännätään, että selviävätkö pensaat muutosta.. Samalla tehtiin pieni hernemaa, saapi nähdä tuleeko näillä taidoilla satoa ollenkaan! Vielä olisi pihalla tekemistä, mutta odotellaan suosiolla parempia säitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti